L’Ajuntament de L’Hospitalet ha obert el procés de licitació de les obres que han de servir per a la construció de la nova Escola Paco Candel, a Santa Eulàlia, després de 13 anys situada de forma provisional en barracons i de múltiples reivindicacions de la comunitat educativa.

Les empreses constructores que estiguin interesades poden presentar els seus projectes fins el 2 gener, data on s’ha de començar el procés d’adjudicar el contracte.

Les obres tenen prevista una durada de 28 mesos, amb alguna dificultat prèvia donat que per sota del solar passa el túnel de la L9 de metro, el que limita el número de pisos en alçada que pot suportar el nou edifici.

L’acord entre l’Ajuntament, adjudicatari de les obres i propietari de l’edifici, i la Generalitat, té un pressupost de 8,7 milions d’euros, dels quals el Departament d’Educació aporta 8,2 i la resta aniran a càrrec del consistori.

El passat mes de juliol, la consellera Anna Simó, al programa Aula L’H de Televisió de L’Hospitalet, va apuntar que: “El Govern ha fet un salt crucial per finançar la nova escola Paco Candel”.