L’artista barcelonina Lia Kali serà l’encarregada de tancar la XXVIII Festa de la Diversitat que es farà diumenge 11 de juny al Parc de la Marquesa. Presenta el seu primer disc “Contra todo pronóstico“.

Lia Kali ha tret tot el que tenia a dins al seu disc debut “Contra todo pronóstico“. Un treball que és una col•lecció eclèctica de temes que beuen del soul, el jazz, el rap i l’R&B. Amb aquest treball format per 12 temes l’artista demostra que és una de les veus amb més força del panorama urbà a casa nostra.

“És una shut up a tota aquella gent que no ha cregut en mí” explica Lia Kali en una entrevista al programa de cultura Taquilla Inversa. Aquesta artista va començar amb la música amb només 16 anys, com una via d’escapament. Va començar a trepitjar els escenaris amb una banda tribut a Amy Winehouse i amb la pandèmia es va llençar a composar els seus propis temes. Va ser així com va crear el grup de soul i rap Sibil•la 3. Després va empendre el projecte amb el seu propi nom.

“Contra todo pronóstico” explica el viatge de la Lia Kali des de l’obscuritat fins a llum. Destaca un tema UCA on narra la seva traumàtica experiència a la unitat de crisi d’adolescents de Sant Boi. “Crec que hi ha coses que s’han d’explicar perquè deixin de pasar” diu la cantant i compositora que explica que arran d’aquesta cançó molta gent l’ha contactat per dir-li que ha estat en altres centres on ha viscut el mateix. “Són centres de tortura”, conclou Lia Kali.

El disc “Contra todo pronóstico” compta amb les col•laboracions vocals de Nanpa Básico, Elane, J Abecia i SFDK.