Els barris de Bellvitge i Sant Josep es van convertir en plató de cinema a finals de l’any passat gràcies a la presència de Mario Casas. L’actor va rodar-hi algunes de les escenes de la seva pel·lícula “Mi soledad tiene alas”, un film on ha debutat com a director i ha comptat amb el seu germà Óscar Casas com a protagonista.

Els mesos d’octubre i novembre de l’any passat, l’equip de Mario Casas es va traslladar a L’Hospitalet per rodar algunes de les escenes de la seva òpera prima, fet que va aixecar molta expectació. “Mi soledad tiene alas” està ambientada als barris on el director va passar la seva infància i segueix els passos d’un grup de nois que viuen la vida al límit i es dediquen a robar joieries, fins el dia que alguna cosa falla i han de fugir.

La història transcorre al present, tot i que està farcida de picades d’ullet als 2000, els anys d’adolescència de Mario Casas. L’actor i director va passar la seva infància i adolescència a la perifèria de Barcelona i, per aquest motiu, l’ha escollit com a plató per una part de la seva història. Els barris de Bellvitge, Sant Josep, La Mina, Ciutat Meridiana i la ciutat de Santa Coloma de Gramanet han estat alguns dels llocs escollits per gravar la pel·lícula.

“Mi soledad tiene alas” es va estrenar el passat 25 d’agost i el primer cap de setmana a sales ha recaptat 311.000 euros. La pel·lícula es pot veure als Fílmax Granvia.