La ciutat estarà present en la 44a edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, que s’obre aquest dimecres al recinte IFEMA, fins diumenge.

Tècnics de l’Area de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament s’hi desplacen a la capital espanyola per presentar, en reunions i trobades, l’oferta turística de la ciutat.

Des de fa uns anys, L’Hospitalet destaca com a destinació de turisme de negocis, amb les activitats de la Fira Granvia com a motor, i de turisme esportiu, gràcies al reconeixement que ha suposat l’atorgament del segell de Destinació de Turisme Esportiu.

L’àmplia i moderna oferta hotelera, la gastronomia singular i diversa, l’oferta cultural dels equipaments i dels artistes instal·lats al Districte Cultural, la qualitat de les instal·lacions esportives i el compromís amb la sostenibilitat, fan del turisme un sector amb un gran impuls a la ciutat.

Fitur és un punt de trobada de referència global per als professionals del sector amb més 80.000 visitants i 135.000 professionals. Turisme de L’Hospitalet hi és present de la mà de l’Agència Catalana de Turisme i de la Diputació de Barcelona.