Encara es pot participar en la tercera edició de “Mi rincón favorito de L’Hospitalet”, un certamen de fotografia a Instagram que convida la població a pujar fotografies per mostrar i descobrir el més destacat de la ciutat.

Per participar-hi cal fer una fotografia amb un telèfon mòbil o qualsevol altre dispositiu; pujar a aquesta xarxa social amb els hashtags del certamen (#mirinconfavorito i #mirinconfavoritoLH) i etiquetar el perfil @lhturisme; omplir el formulari d’inscripció on es poden consultar les bases i enviar la fotografia al correu turisme@l-h.cat.

Hi pot participar tothom a partir dels 18 anys, fins al 27 d’agost. La fotografia pot ser retocada digitalment, ha d’estar feta a L’Hospitalet o ha de fer referència a la ciutat. A més, s’ha d’especificar la ubicació on s’ha pres. Cada participant hi pot presentar fins a 5 fotografies i en cas de presentar-ne diverses, ha d’omplir un formulari per cada una d’elles.

El text de la descripció de la imatge forma part de l’obra i el jurat ho pot tenir en compte a l’hora d’escollir els treballs guanyadors. El format i l’extensió són lliures i es permet la inclusió d’emoticones. El jurat format per personal tècnic de l’Ajuntament i personalitat del sector de la fotografia serà l’encarregat de determinar les fotografies guanyadores.

El certamen té dos premis: un guardó de 200 euros i un segon de 100. Les obres seran publicades al compte d’Instagram @lhturisme i les 4 primers classificades seran impreses en diferents materials promocionals com ara postals o adhesius i pòsters.

L’obra guanyadora també optarà als premis nacionals del projecte “Mi rincón favorito”, juntament amb les fotos guanyadores de certàmens de tot el país, amb premis que van dels 50 als 500 euros. El premis locals es donaran a conèixer entre el 15 i el 20 de setembre i els guanyadors nacionals es publicaran el 27 de setembre, tot coincidint amb el Dia Mundial del Turisme.

És la tercera edició de “Mi rincón favorito” i el tercer any que se celebra a L’Hospitalet. Ara fa dos anys, L’Hospitalet va ser la ciutat amb més fotografies presentades i l’any passat hi van participar 142 obres. En l’àmbit nacional, en els dues primeres edicions es van fer 50 certàmens locals i es van presentar més de 7.000 imatges a concurs.

La convocatòria vol estimular la capacitat creativa de la ciutadania en el terreny de la fotografia digital i amb finalitat cultural. A més ,el certamen té un objectiu promocional i fa que siguin els mateixos usuaris els que mostrin els aspectes que ells mateixos consideren més rellevants de la localitat.

L’Ajuntament posa en marxa aquesta iniciativa per donar a conèixer la ciutat com a destinació turística, mostrant tots aquells punts forts que ofereix i acostant a visitant i als ciutadans espais singulars i únics. Més informació del certamen i formulari d’inscripció.