La final de l’Eurocopa de futbol entre Espanya i Anglaterra del proper diumenge, 14 de juliol, a les 21 h, es podrà seguir en directe a través de la pantalla gegant que instal·lada a la façana principal del recinte Fira Gran Via.

Aquesta gran pantalla LED on es podrà veure el partit de forma col·lectiva es va instal·lar recentment coincidint amb el saló internacional ISE, i que Fira de Barcelona disposa a l’entrada principal del recinte de forma permanent.

Es tracta d’una pantalla semitransparent situada al Hall Europa, a l’entrada sud del recinte de Gran Via, que compta amb 193 m2 de superfície i un pixel pitch de 3,9 mm, format per 12,7 milions de píxels. Amb unes dimensions de 20 metres de llarg i 11 metres d’alçada, es tracta de la pantalla de led permanent més gran d’un recinte firal a Europa.

Una hora abans de l’inici del partit, a partir de les 20 h, s’obrirà l’accés i es comptarà amb l’animació musical del DJ Tropical Rockers.

Recentement L’Hospitalet també havia posat pantalla gegant per seguir la Selecció Absoluta com l’any 2012, a Santa Eulàlia, en el triomf liderat per l’hospitalenc, Jordi Alba, autor d’un dels gols de la final davant Itàlia.

Pantalla gegant l’any 2012, a la Plaça de Francesc Macià i Llussà