Un any més L’Hospitalet se suma al Festival d’art emergent Art Nou. En aquesta tretzena edició participen 7 galeries i espais d’art de la ciutat. Un d’ells és Tangent Projects que fins al setembre acull l’exposició ‘Path-pathway’ de l’artista russa Anna Andrzhievskaia.

L’exposició està plantejada com un joc de taula a través del qual l’artista reflexiona sobre l’experiència universal de la migració. “En aquest joc la mecànica no està clara i, a més, és impossible preveure el resultat” explica l’artista.

L’obra d’aquesta artista de Sant Petersburg es caracteritza per la contínua exploració de la identitat i la pertinença a través d’un llenguatge visual que ens trasllada a un món de fantasia post-apocalíptica i al·lucinògena on l’impossible és possible. En aquesta ocasió s’ha basat en experiències pròpies per mostrar al visitant la complexitat inherent a la cerca d’una llar i la pertinença.

Les galeries d’art de la ciutat se sumen a Art Nou

L’exposició forma part del Festival d’art emergent de Barcelona i L’Hospitalet, Art Nou, que comença el 26 de juny i s’allarga fins al mes de setembre. A L’Hospitalet també hi participen les galeries Ana Mas Projects, El Sielo, etHall, , L21 Barcelona, Raccoon Projects, la Fundació Arranz-Bravo i Tangent Projects.