L’Hospitalet és present a la 44a edició de la Fira de Turisme de Madrid, Fitur 2024, que se celebra fins el de 28 de gener. Tècnics municipals de l’Àrea de Promoció Econòmic, Comerç i Turisme han assistit a la fira i han mantingut reunions i trobades amb persones del sector per donar a conèixer l’oferta turística de la ciutat sota el lema “L’Hove. L’Hospitalet, una ciutat que es fa estimar” i s’ha difós material informatiu sobre allò més destacat que es pot visitar.

L’Hospitalet ha mostrat el seu tarannà com a ciutat destinatària turística de negocis amb La Farga i Fira de Barcelona Gran Via com a referents que van acollir més de 650.000 persones durant els 74 esdeveniments que es van organitzar.

Oferta de gastronomia i instal·lacions hoteleres

L’Hospitalet disposa de 30 allotjaments turístics amb hotels, hostals i apartaments turístics amb una mitjana d’ocupació d’un 72,5% i va arribar a xifres gairebé de la prepandèmia. També es presenta l’àmplia oferta gastronòmica singular i diversa, l’oferta cultural dels equipaments i dels artistes instal·lats al Districte Cultural, la qualitat de les instal·lacions esportives i el compromís amb la sostenibilitat.

El 2022 L’Hospitalet va rebre una de les certificacions de destinació Biosphere, que atorga l’Institut de Turisme Responsable, que reconeix el compromís de la ciutat amb la sostenibilitat i per millorar en aquest àmbit. El segell distingeix les destinacions i les empreses turístiques sostenibles segons criteris que van en consonància amb els objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides.