Deu anys després, L’Hospitalet Pioners està a una fase final de la Sèrie A, màxima categoria del futbol americà estatal. El conjunt d’Albert Fernández disputa aquest diumenge, a partir de les 12h, les semifinals davant els Osos Rivas.

L’equip madrileny, líder de la conferència Oest, és favorit però des del conjunt hospitalenc confien a poder donar la sorpresa. De fet, l’últim precedent, d’aquesta mateixa temporada, és el partit de quarts de final de la Copa d’Espanya, quan Pioners van superar els Osos per 10 a 12, també a domicili. A més, en aquest cas, el duel no es disputarà al Poliesportiu Cerro del Telégrafo, habitual camp de joc dels Osos Rivas, sinó que es jugarà a El Cantizal, casa dels Black Demons.

L’Hospitalet Pioners es presenta per al partit sense baixes i, per tant, Albert Fernández podrà comptar amb tots els seus homes. En cas de superar les semifinals, els hospitalencs jugarien la gran final contra el guanyador del Badalona Dracs – LG OLED Black Demons. La ‘Spanish Bowl’ està prevista per al cap de setmana del 4 i 5 de maig.