La cantant Rosalia podria tenir els ulls fixats en L’Hospitalet per establir el seu centre d’operacions. En concret ho faria al Districte Cultural, un cop que ha decidit residir novament a Catalunya després d’anys als Estats Units.

L’Ajuntament, però, no té informació sobre el supòsit que desvetllava aquest cap de setmana l’emissora Rac 1 aprofitant una entrevista amb Mireia Mascarell, coordinadora del Districte Cultural, qui es va limitar a posar en valor aquest projecte estratègic de L’Hospitalet per atraure talent creatiu al voltant d’una zona a on fins no fa pas massa hi havia només indústria.

En cas de confirmar-se, Rosalia passaria a engrossir la llista d’artistes assentats a la nostra ciutat atrets per la ubicació del Districte Cultural i per les oportunitats de trobar espais adients des d’on desenvolupar les seves creacions.

Ara per ara, ja n’hi ha més de 450 creadors establerts al Districte Cultural. Si vols saber més sobre què aporta aquest projecte cultural estratègic per a la ciutat, llegeix les pàgines 14 i 15 de l’edició 380 del Diari L’Hospitalet.