El Teatre Joventut acollirà aquest vespre, a partir de les 20:30h, l’edició 2023 de la Nit de l’Esport. L’acte serveix per retre homenatge a esportistes i equips que durant la passada temporada van assolir algun èxit esportiu.

El plat fort, a més, és el lliurament de quatre mencions especials a personalitats o entitats als quals se’ls vol reconèixer la seva dedicació, trajectòria o representativitat dins l’esport de L’Hospitalet. Es tracta dels guardons més importants que es lliuren durant l’esdeveniment, seleccionades per un jurat compost per membres de la Regidoria d’Esports, persones i entitats de l’esport de la ciutat i mitjans de comunicació.

En total, durant aquest vespre, s’atorgaran premis a 57 equips i/o esportistes de 18 entitats diferents, quatre esportistes hospitalencs que competeixen fora de la ciutat, un centre educatiu i les citades quatre Mencions Especial, el nom de les quals no se sabrà fins aquesta mateixa nit.

La gala de la Nit de l’Esport 2023 es podrà seguir en directe via streaming a través del web LHdigital.cat. A més, s’emetrà per Televisió de L’Hospitalet el divendres 27 d’octubre, a partir de les 20h; el dissabte 28, a les 23h; i el diumenge 29, a les 16h.