Una més. L’Hospitalet Bellsport continua la seva gran actuació a la Copa Catalunya i aquest dimarts ha superat al Manresa als penals, després del 5-5 del temps reglamentari.

El conjunt de Borja Burgos, en un gran moment de forma, està brillant en aquesta competició. L’equip hospitalenc potser arriba tard per entrar en el play-off de la Segona Divisió “B” però a la Copa Catalunya està mostrant una versió excel·lent.

Contra el Manresa, l’equip de Borja Burgos ha estat capaç de remuntar un 0-3 en contra. La gran segona part dels hospitalencs ha acabat amb la loteria dels penals, on els de Bellvitge han estat millors i han guanyat el duel per 5-4.

Ara, als quarts de final, L’Hospitalet Bellsport s’enfrontarà a Les Corts Esportiu Futsal. Casualment, l’equip de Barcelona és també el pròxim rival a la 2a Divisió “B”, competició en la qual els hospitalencs apuren les últimes opcions per acabar entre els quatre primers.

Per la seva banda, el juvenil també ha jugat aquest dimarts la seva eliminatòria de Copa Catalunya. El conjunt hospitalenc ha caigut 1-4 davant l’Industrias Santa Coloma i no seguirà a la competició.