54 punts. Aquesta xifra és la que té al cap la plantilla i el cos tècnic de L’Hospitalet Bellsport per escurar les seves opcions d’acabar entre els quatre primers. No serà fàcil, ni assolir aquesta puntuació ni que amb ella sigui suficient per fer play-off però la bona dinàmica dels hospitalencs fa que ningú es vulgui rendir. Falten quatre partits i volen sumar els 12 punts en joc.

“M’encantaria dir que guanyant aquests quatre partits seríem equip de play-off però la realitat és que depenem del que faci la resta”, diu Borja Burgos, entrenador dels hospitalencs. “Però per què no? Mentre tinguem opcions nosaltres ho intentarem”, afegeix.

Més ambiciós es mostra un dels jugadors, Aleix Besalduch: “Jo personalment crec que si ho guanyem tot podem estar dins el play-off”, diu. “Tenim tres enfrontaments directes i hem de guanyar-ho tot per pressionar els de dalt”, sentencia.

El fet és que la missió semblava impossible fa unes setmanes però ara, a falta de quatre jornades, l’equip es veu amb opcions. L’Hospitalet Bellsport és setè, amb 42 punts, i per davant té el Cerdanyola (44), Picassent (46) i Industrias Santa Coloma “B” (48). Precisament els colomencs són l’equip que marca el play-off i el pròxim rival dels hospitalencs. Una victòria de l’equip de Borja Burgos els aproparia encara més.

“Una llàstima alguna punxada com la que vam tenir contra l’Escola Pia. Tindríem ara moltes més opcions”, explica Borja Burgos. En qualsevol cas, la trajectòria de l’equip des que el tècnic se’n va fer càrrec és espectacular, nou victòries en onze partits. “Molt satisfet de la feina que s’està fent i res a dir a ningú, al contrari, només puc felicitar”, afegeix.

La primera de les quatre etapes de L’Hospitalet Bellsport serà aquest dissabte, a partir de les 16h, a la pista del Industrias Santa Coloma “B”. Partit absolutament clau que marcarà si els hospitalencs poden continuar somiant.