La ciutat de L’Hospitalet tornarà a tenir un representant a la fase final de la Copa Catalunya de futbol sala. Si l’any passat va ser l’AECS qui es va classificar per a la gran final femenina, aquesta temporada serà el torn de L’Hospitalet Bellsport, que disputarà la Final a 4 masculina.

El conjunt de Borja Burgos es va classificar aquest dimecres, després de superar 1-2 Les Corts Futsal. Els hospitalencs es van avançar amb gols de Mario López i Aleix Calero però a la segona part els barcelonins van retallar distàncies gràcies a un ex del Bellsport, ‘Uri’ Serrano.

Tot i els intents locals el marcador ja no es va moure més i L’Hospitalet Bellsport disputarà la Final a 4 de la Copa Catalunya masculina. Amb dates i ubicació encara per confirmar, els de Borja Burgos sí que saben qui serà el rival. Ni més ni menys que el FC Barcelona.

La festa no va poder ser completa i, en categoria femenina, l’AECS no va poder superar el gran favorit de la competició, l’AE Les Corts. El conjunt de Barcelona, de 1a Divisió, es va avançar a la primera part i, a partir d’aquí, sempre va dominar el marcador. L’1-2 de l’AECS, marcat per Lucía Jiménez, va augmentar les esperances però la resposta de l’AE Les Corts va ser immediata i el partit va acabar amb 1-4.