Arriba la primera edició del Torneig Metropolitan Cup L’H, i ho fa per quedar-se. La Metropolitan Cup és una nova iniciativa del club L’Hospitalet Bellsport. Es tracta d’una competició de futbol sala en categoria juvenil masculí i que té un clar objectiu: la solidaritat. És per això que l’ONG ACCeDE (Associació Catalana per a la Cooperació, l’Esport, el Desenvolupament i l’Educació) destinaran tots els recursos aconseguits per la creació d’escoles de futbol a països en vies de desenvolupament.

“Vam proposar ajudar i ens van incloure en un projecte solidari per tal de poder construir a Etiòpia una escola de futbol, ja que havien creat una de bàsquet. Van pensar en el nostre club. Al minut de saber-ho vam acceptar, perquè ens semblava molt interessant poder ajudar. Així va sorgir aquest torneig. Ja tenim en aquesta escola 120 nens apuntats i estem ajudant amb beques menjador”, ha declarat sobre com va sorgir aquest projecte el president del club, José Antonio Torres.

La solidaritat ha estat la base d’una competició que, esportivament, també ha comptat amb un gran nivell. L’Hospitalet Bellsport s’ha endut aquesta primera edició i ha aconseguit que la copa quedi a casa. En qualsevol cas, la satisfacció ha estat màxima entre tots els esportistes presents.

“Molt content per la victòria. Ha sigut un equipo molt dur i ens ha costat remuntar, però contents de marxar de vacances amb una victòria”, ha explicat el Mario Foguet, jugador de L’Hospitalet Bellsport. En aquest sentit, l’Arnau Colet, jugador del CN Caldes, també s’ha mostrat satisfet amb el funcionament del torneig. “Ens han rebut molt bé a l’equip. Tot molt bé. Les samarretes molt bé. Molt contents”.

El torneig també ha comptat amb un All Stars, on han participat els millors jugadors de la competició i on s’han entregat diferents guardons individuals. Tant els organitzadors com els participants han destacat la gran satisfacció per l’èxit d’aquesta primera edició i ja pensen en una de nova pel pròxim estiu.