La temporada vinent, per tercer any consecutiu, L’Hospitalet Atletisme podrà presumir de tenir els dos principals equips de l’entitat a la Divisió d’Honor, màxima categoria de l’atletisme espanyol. El conjunt femení va aconseguir la salvació aquest dissabte, a Sòria, mentre que el masculí va fer el mateix en una última jornada disputada a Barcelona.

L’equip femení va obtenir la salvació de forma clara. Amb 102 punts, les hospitalenques van finalitzar la jornada com a segones classificades, només superades per l’AA Catalunya. Fins a deu atletes van pujar al podi, amb Laia Casajoana (1.500 metres) i Ericka Badeau Maseras (100 metres llisos) guanyant les seves respectives proves.

La salvació dels nois va ser molt més ajustada. L’equip masculí va acabar cinquè classificat, amb 88 punts, només vuit per sobre de les posicions de descens. Cap atleta va guanyar la seva prova però sí que es van obtenir set podis, claus per obtenir suficients punts per a la salvació.

Amb un dels grans objectius de la temporada assolits, ara toca preparar els següents reptes. En l’horitzó alguna de les proves més importants de l’any, com el Campionat de Catalunya absolut, a partir del 15 de juny, i el Campionat d’Espanya d’atletisme, que se celebrarà el 29 i 30 de juny a La Nucia.