Més de 500 atletes s’han citat aquest dissabte al Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord per participar en el Campionat de Catalunya d’Atletisme Universitari.

Representants de les 12 universitats catalanes han participat en una prova que ha servit com a estrena de la temporada a l’aire lliure, en una competició que no exigeix marques mínimes per poder-hi participar. Per alguns, el campionat ha estat la primera vegada que participaven en una cita universitària. “L’Hospitalet té bones instal·lacions així que és molt agradable poder fer aquí la competició”, explica Miquel Arlegui, atleta de la UPC i del FC Barcelona.

La cita tenia a molts atletes que competien a “casa”. Esportistes de L’Hospitalet Atletisme han sumat un total de 14 medalles, amb 9 ors, una xifra més que interessant. Clàudia Camacho, per exemple, ha guanyat la prova dels 100 metres llisos femenins: “Estem ara carregant molt, amb molt volum, i per això no m’esperava estar tan bé, molt a prop de la meva marca personal”, explica.

L’Hospitalet s’està convertint en un espai de referència per les competicions a nivell nacional. Fa unes setmanes va acollir el Campionat de Catalunya d’Atletisme Adaptat i el pròxim 27 d’abril arribarà el plat fort de la temporada, el Míting Internacional de Paratletisme.