El Campionat de Catalunya absolut d’atletisme tindrà lloc aquest cap de setmana al Complex Esportiu Municipal de L’H Nord. D’aquesta manera, L’H Atletisme veurà fet realitat el gran somni d’acollir la prova més important del calendari català. 

Feia temps que la ciutat, i més concretament L’H Atletisme, volien ser els amfitrions del Campionat de Catalunya absolut d’atletisme, sens dubte l’esdeveniment més important de la temporada. Enguany, la Federació Catalana confia en reunir als i les millors atletes. Per aconseguir-ho s’ha decidit posar un premi especial pels qui pugin al més alt dels podis: els guanyadors i guanyadores seran els representants de Catalunya al Campionat d’Espanya d’Autonomies que tindrà lloc a Pamplona d’aquí a dues setmanes.

Per a L’H Atletisme és tot un honor acollir el Campionat de Catalunya Absolut, sobretot enguany que es celebra una data molt especial, el 30è aniversari. La gran cita de l’atletisme català tindrà lloc aquest dissabte i diumenge, tots dos dies a partir de les 6 de la tarda. L’escenari serà el Complex Esportiu Municipal de L’H Nord.