L’Hospitalet acollirà la fase final de la Freestyle Master Series d’Espanya el proper 16 de desembre. Es tracta de la competició que reuneix als millors especialistes d’improvisació de rimes, una combinació de música i espectacle. La Farga Centre d’Activitats serà l’escenari de les dues jornades finals de la competició espanyola (divendres 15 de desembre els Play Off, i dissabte 16 la gran final nacional).

La Freestyle Master Series és una lliga professional d’improvisació d’estil lliure que enfronta a diferents freestylers d’un mateix país. Cada raper s’enfronta als seus oponents en una batalla i, després, el jurat puntua en funció de diferents habilitats demostrades. La competició professional abasta, actualment, a 11 països de parla hispana i que suma una comunitat de 25 milions de seguidors a xarxes socials.

El rap freestyle s’ha convertit, així, en un autèntic fenomen que atrau a gent jove, d’entre 17 i 32 anys. I, per aquest motiu, les marques internacionals tenen un creixent interès en aquesta competició.