L’alumne hospitalenc de 2n de batxillerat Adrià Uriol ha aconseguit la segona de les quatre medalles d’or atorgades a València a la cloenda de la fase final de l’Olimpiada Española de Biología que dona accés a participar a la International Biology Olympiad 2024

Uriol, alumne del col·legi FEP Tecla Sala serà l’únic representant català en aquesta olimpíada que tindrà lloc al juliol a Astana (Kazakhstan). A la la final internacional participarà amb altres 3 estudiants espanyols i competiran amb alumnes de 80 nacionalitats, com ara Xina, Índia i Estats Units.

La primera setmana de juliol, els quatre seleccionats es concentraran a València per preparar-se conjuntament i viatjar plegats a Kazakhstan.

L’Adrià va ser el primer classificar a la fase de selecció catalana i del 18 al 21 d’abril es va trobar amb les delegacions de totes les altres comunitats autònomes a València fins a sumar la xifra de 59 estudiants de batxillerat que van participar en aquesta fase nacional de les olimpíades de biologia.