L’Hospital Universitari de Bellvitge incorporarà un nou aparell de ressonància magnètica a les instal·lacions de l’edifici Delta, l’àrea d’excel·lència en Neurociència i Neurocirurgia del centre. 

El nou aparell de ressonància magnètica es farà servir per al diagnòstic i tractament de pacients amb problemes neurològics, tant mèdics com quirúrgics.

El nou equipament té una potència de tres testes d’alt camp i millorarà la capacitat de realitzar diagnòstics precoços mitjançant imatges d’alta resolució i temps d’estudi reduïts. El doctor Nahum Calvo, director clínic de Diagnòstic per la Imatge de l’Hospital de Bellvitge, ha destacat que l’aparell aportarà agilitat en el maneig dels pacients.

L’Hospital Universitari de Bellvitge és reconegut com a referent en Diagnòstic per la Imatge, gràcies al seu equipament tecnològic de primera classe, al qual ara s’afegeix aquest nou equipament. El seu Centre d’Alta Precisió Diagnòstica, que compta amb el primer PET-RM assistencial de la sanitat pública de l’Estat, representa un canvi de paradigma en aquest àmbit.

A més, el centre sanitari està a l’avantguarda en l’obtenció de biomarcadors d’imatge mitjançant un projecte de radiòmica que incorpora la intel·ligència artificial al diagnòstic per la imatge. Això consolida la seva posició com a centre d’innovació i excel·lència en la recerca i diagnòstic mèdic.