L’Hospi porta una ratxa molt positiva des de l’arribada a la banqueta de Kiko Ramírez. El punt àlgid ha estat la victòria al camp del Prat per 0-5. El tècnic hospitalenc ja ha alertat que no s’ha de caure en confiances perquè la feina no ha fet més que començar. 

L’Hospi viu moments de més tranquil•litat després d’un inici de temporada decebedor. L’arribada de Kiko Ramírez a la banqueta riberenca ha estat un bàlsam. L’equip encara no coneix la derrota i ja ha abandonat els llocs de descens.

Aquest fet ha donat una calma que feia temps no es vivia al club hospitalenc. Han millorat les estadístiques i també el joc de l’equip. Fins i tot, l’Hospi va recuperar l’olfacte golejador al camp del Prat.

Aquestes flors i violes han motivat que Kiko Ramírez ja hagi alertat que no s’ha de caure en excessos de confiança. “Feia falta un resultat contundent, marcar gols, però atenció, perquè aquestes situacions s’han de saber portar. En cas contrari pot ser negatiu”.

El jugador de l’hospi, Dani Fragoso, autor d’un gol al camp del Prat, ha alertat de “la relaxació. Qui es relaxa ho paga car. El Barça ho ha guanyat tot i continuen endavant com si res. El nostre equip està fet per ser a dalt i aquest és l’objectiu, anar creixent i pujant posicions”.

El capità Ivan Hammouch es troba ja pràcticament recuperat de la seva lesió i s’espera que pugui entrar en la convocatòria d’aquest proper partit contra l’Espanyol B. El partit es disputarà al Municipal, aquest diumenge, dia 17, a les dotze del migdia.