L’Hospi afronta el darrer desplaçament d’aquest 2023 amb la convicció que una victòria suposaria un cop d’efecte pels seus rivals. No ho tindrà fàcil, s’enfrontarà a L’Escala, que ve de guanyar els dos últims partits i amb un canvi d’entrenador a la banqueta, l’exriberenc Aday Benítez.

El tècnic gironí del Centre d’Esports L’Hospitalet, Joan Sánchez, ha subratllat sobre el seu rival que “està en bona dinàmica. Guanyar sempre et dóna un plus de motivació. El canvi d’entrenador (Aday Benítez) també els ajuda. En canvi a nosaltres ens genera una mica d’incertesa perquè no sabem com sortiran a jugar”.

L’Escala és un conjunt que tota la temporada s’ha mostrat molt valent i atrevit. De fet, son els tercers màxims golejadors de la lliga amb 16 dianes. “Tenen tendència a anar a l’atac i no acostuma a especular i defensar. Hem de saber com contrarestar i aprofitar quan ataques sempre prens riscos”, assegura Joan Sánchez.

La possibilitat d’acabar el 2023 com a líders motiva a l’Hospi. Una fita que es pot assolir guanyant els dos partits que resten i esperant una relliscada de l’Olot. L’entrenador riberenc apunta que “ens agradaria començar el 2024 com a líders, és una realitat. Però si estem tota la temporada segons a la classificació i quan acaba la darrera jornada som campions també ens serveix. A nivell de moral ens aniria molt bé afrontar el Nadal el més amunt possible a la classificació”.

El partit entre l’Escala i l’Hospi es podrà seguir en directe per Televisió de L’H a partir de dos quarts d’una del migdia.