El Centre d’Esports L’Hospitalet afronta el matx de diumenge al migdia contra el Girona B, en directe per TV L’H, amb un doble objectiu: tornar a guanyar a l’Estadi Municipal, després d’una derrota i un empat, en els últims partits a casa, i pressionar el líder, l’Olot, que jugarà a la tarda.

L’Hospi, amb 24 punts, és segon de la Tercera Federació, a només un punt de l’Olot. La victòria de la setmana passada a Tona ha reforçat la bona dinàmica i ha refermat les aspiracions d’ascens.

El tècnic, Joan Sánchez, ha recordat que “a casa hi ha hagut partits molt bons, contra la Grama i el Badalona, i és un fet significatiu”, i ha ressaltat que “tenim moltes ganes de fer un bon partit, com la setmana passada a Tona, on la primera part va ser excepcional. I és el que estem buscant i el que volem”.

El rival d’aquest diumenge, el filial del Girona, va començar malament la temporada, però ha tret dues victòries consecutives. A aquest canvi de tendència caldrà afegir, com a element a tenir en compte, un estil de joc molt ofensiu i el caràcter, sempre imprevisible, dels jugadors joves.

Segons Joan Sánchez “son gent jove, amb moltes ganes de córrer i amb moltíssima qualitat, fins i tot amb projecció cap a un equip de primera divisió, així que serà un partit complicat perquè tenen tots molt bones condicions, son jugadors escollits”.

Una victòria contra el Girona B col·locaria l’Hospi líder provisional, una situació que podria ser un factor de pressió per al líder, l’Olot, que jugarà a la tarda, davant el Reus Reddis, un altre dels equips forts de la lliga.

Tot i això, Joan Sánchez assegura que en aquest tram de la lliga “encara no hi penso en això perquè seria especular massa i posem el focus en fer les coses bé i prou”.

El partit entre l’Hospi i el Girona B es jugarà diumenge, a les 12:30 h, i el podreu seguir en directe per TV L’H i pel web lhdigital.