El Centre d’Esports L’Hospitalet vol assegurar, quant abans millor, la segona plaça de la lliga. Una posició que li permetria jugar com a local els partits de tornada de les eliminatòries d’ascens a Segona Federació. Dissabte a la tarda jugarà al camp del Vilafranca on espera sumar els tres punts.

L’Hospi arriba al tram decisiu de la temporada amb baixes significatives. El lateral Rubi es va sumar la setmana passada a una infermeria on ja hi son jugadors de pes com Lobato, Canario, Joel Lasso i Mamau. Uns entrebancs que l’entrenador Joan Sánchez ha anat superant amb la convocatòria de jugadors del filial o inclús del juvenil com és el cas de Roberto. Per aquesta jornada es convocarà novament a dos juvenils més.

L’Hospi jugarà dissabte al camp del Vilafranca un partit on, en cas de sumar els tres punts, es faria un pas endavant molt important de cara a la 2a plaça. Joan Sánchez alerta que els quadribarrats jugaran amb molta intensitat. Els jugadors son conscients que d’aquí a tres setmanes arrenquen les eliminatòries d’ascens i cal arribar en el millor estat de forma.

Dimecres 1 de maig tornarà a haver jornada de lliga. L’Hospi rebrà a les 12 del migdia a la Montañesa.