No hi ha temporada sense mala dinàmica de resultats i a l’Hospi li ha tocat patir-la ara. Una situació que es vol capgirar amb urgència per no allunyar-se de la primera plaça, el veritable objectiu de la temporada.

Les derrotes per la mínima al camp del líder, l’Olot, i el diumenge passat a l’Estadi Municipal davant del Prat, no han trastocat al vestidor. Al contrari, hi ha moltes ganes de sumar de nou els 3 punts al camp de la Rapitenca.

L’entrenador Joan Sánchez apunta que veu a l’equip “amb moltes ganes de sobreposar-se i de canviar la dinàmica. És un camp complicat, i a més venen de sumar 4 punts en els últims dos partits. Serà un due complicat en un camp on ja ens va costar molt guanyar la temporada passada”.

Un dels aspectes que més preocupa és la manca de gol que s’ha vist en els darrers dos partits de lliga. El cos tècnic demana a l’equip que posi una marxa més en el ritme de la pilota i els moviments a prop de l’àrea. Joan Sánchez assenyala que “si generes quatre ocasions almenys un gol hem de fer. Hem d’aprofitar més el dinamisme dels davanters. Ens falta encadenar més accions. Venir, rebre, treure la pilota per fora, arribar el remat i sobretot ser més incisius quan trepitgem l’àrea contrària”.

Diumenge no jugaran per sanció Raúl Martínez ni Mahamadou Jabbie. De la mateixa manera tampoc podran dirigir l’equip Joan Sánchez ni el seu segon Diego Quintero. El preparador físic David Álvarez serà l’encarregat de fer-ho. “L’equip sap què ha de fer i com ho ha de fer. Després nosaltres haurem de mirar el partit lluny de la banqueta i no podrem transmetre indicacions. Però el David Álvarez està cada dia amb nosaltres i sap perfectament com dirigir l’equip”, ha indicat en roda premsa Joan Sánchez.

D’altra banda continuen sent baixa Sergi Torres i el davanter Sanku que encara arrossega molèsties físiques.