Donar continuïtat a la bona pretemporada i a la magnífica estrena a la lliga. L’Hospi vol fer bona la victòria contundent per 3 a 0 de la setmana passada davant de la Grama guanyant al camp del CP San Cristóbal. Un desplaçament que posarà a prova l’actual estat de forma.

L’entrenador Joan Sánchez ho argumenta en clau de confiança: “per donar credibilitat a tot el treball que estem fent. Sobretot pels jugadors que des del primer dia s’estan entregant al cent per cent. Que s’adonin que així van pel bon camí”.

El que no ha desvetllat el tècnic riberenc és si hauran rotacions respecte a l’anterior partit. El que sí ha reconegut és que ningú és titular indiscutible: “no pots estar 34 partits bé, en perfectes condicions i al màxim nivell. La sort és que tenim a dins de la plantilla molt a triar i remenar”, ha explicat en roda premsa.

El San Cristóbal va ser el botxí de l’Hospi la temporada passada als playoff d’ascens. Una desfeta de la que el vestidor ja ha passat pàgina. Tot i així Joan Sánchez posa de relleu que “és el CP San Cristóbal. Un dels rivals que a casa es fan més forts i això sempre provoca un punt extra de motivació. Però ja es va veure a la Copa Catalunya que l’equip va competir i guanyar. D’alguna manera crec que ja no hi ha cap espineta clavada”.

Pel partit de diumenge tornarà a la convocatòria el davanter Sanku, i en canvi serà baixa per lesió Sergi Torres.