El líder de ala Tercera Divisió visitarà diumenge (12:15h) un dels camps més difícils, el de la Unió Esportiva Sants. I és que el camp de l’Energia és un autèntic fortí, per les seves dimensions reduïdes i per tenir al públic sempre molt a sobre. De fet, des del mes de novembre el Sants només ha perdut un enfrontament com a local. 

Nova prova de foc pel Centre d’Esports L’H aquest cap de setmana. Diumenge es veurà les cares amb la Unió Esportiva Sants, un conjunt que es troba en zona de descens però que sempre ven molt cara la victòria al seu propi camp.

Els barcelonins han sumat aquest any la majoria dels seus punts al camp de l’Energia, un camp estret on el públic anima sempre de valent. L’Hospi necessitarà la seva versió més competitiva per endur-se els 3 punts.

Jonathan Risueño confia en mantenir el bon joc de les últimes jornades al camp del Sants, i que els jugadors tornin a demostrar tot el que han crescut des de principi de lliga.

Per diumenge, el més probable, és que siguin baixa Salinas, Miquel Ripoll, Bruno i Cristian Gómez. A aquestes baixes cal sumar als lesionats de llarga durada Sergio Juste i Felipe Sanchón.