El CE L’Hospitalet ha superat per 1-0 al FC L’Escala, en un partit difícil en el qual els visitants han demostrat que la seva bona temporada no és cap casualitat.

De fet, la primera part i els inicis de la segona han tingut com a principal dominador als visitants, que potser no han tingut ocasions molt clares però sí que eren capaços de dominar i jugar principalment en camp ofensiu.

L’entrada de Lobato, al minut 59, ha donat aire a un Hospi que a partir de llavors ha començat a manar. El gol de Ton Alcover, després d’una errada defensiva dels visitants, ha fet encara més palès aquest domini. L’1-0 ha tingut una dedicatòria molt especial, amb tot l’equip mostrant una samarreta amb el dorsal 2 en honor a Rubén Cruz “Rubí”, lateral de l’Hospi que aquesta setmana ha patit el trencament del lligament creuat del genoll esquerre.

Ja als darrers minuts, l’Escala ha fet un últim intent d’empatar però avui, després de cinc partits sense fer-ho, l’Hospi ha aconseguit mantenir la porteria a 0. Els de Joan Sánchez han sumat així tres importants punts que els consoliden a la segona posició.

La victòria, a més, assegura que l’Hospi farà play-off d’ascens. A quatre partits pel final, el conjunt de Joan Sánchez busca fer les eliminatòries decisives com a segon classificat.