Sembla que el CE L’Hospitalet torna a estar connectat. Avui, davant el Peralada, quarta victòria consecutiva de l’equip de Joan Sánchez, que amb el segon lloc ja assegurat té dos principals objectius: preparar-se per al play-off i buscar una de les places per a la Copa del Rei de la temporada vinent.

Un duel davant el Peralada que no ha estat gens fàcil. Els locals s’han avançat al minut 6, amb gol de Llorenç Busquets, i han incomodat el primer temps de l’Hospi, que durant 45 minuts no s’ha trobat gens còmode. L’estat de la gespa, poc propici per al joc riberenc, ha pesat massa en els hospitalencs.

A partir del descans, tot ha canviat. L’Hospi ha entès que calia ser més directes i durant bona part del segon temps ha jugat en camp ofensiu. Malgrat merèixer-ho abans, els gols no han arribat fins al darrer tram. Òscar Gómez ha estat l’autor dels dos, amb el segon ja en temps de descompte. El davanter suma ja 12 dianes i és el màxim golejador dels riberencs.

Els tres punts no tenen transcendència des del punt de vista classificatori però sí moral. I a més, apropen l’Hospi a un objectiu més que interessant, la classificació per a la pròxima edició de la Copa del Rei, una de les competicions en les quals el CE L’Hospitalet ha escrit alguna de les pàgines més notables de la seva història.