El Centre d’Esports L’Hospitalet s’enfrontarà diumenge al migdia al Tona amb la intenció de trencar la mala ratxa de tres partits seguits sense guanyar. L’equip de Joan Sánchez vol centrar-se en l’objectiu d’assegurar la segona plaça de la lliga.

El vestidor de l’Hospi reconeix que les possibilitats de guanyar la lliga s’han pràcticament esfumat després dels darrers resultats, on només s’ha sumat un punt de nou possibles. El que no ha variat és l’objectiu final de la temporada, que no és altre que pujar a 2a Federació encara que sigui disputant les eliminatòries d’ascens.

Per acabar consumant l’ascens de categoria cal que el positivisme i l’optimisme imperi a l’entorn riberenc. Una idea que defensa fermament l’entrenador Joan Sánchez. Si tothom rema en la mateixa direcció els resultats acaben arribant.

L’Hospi s’enfrontarà a un Tona que després de la darrera victòria ha agafat una mica d’aire i ha evitat caure a la zona baixa de la lliga. Sigui com sigui s’espera un duel igualat.

Pel partit de diumenge seran baixa segura Canario per molèsties físiques, i el defensa Rubi que complirà un partit de sanció per acumulació de targetes.