L’Hospi es troba a 180 minuts, com a mínim, de ser la temporada vinent a la 2a Federació. El seu últim escull serà el Moscardó de Madrid. Un conjunt poc conegut però que ja ha estat capaç d’eliminar al filial del Leganés i també al Móstoles. “Té jugadors contrastats que han jugat a 2aB. Hem d’imposar el nostre joc i qualitat, però sense oblidar que ells estan per mèrits propis a l’eliminatòria definitiva per ascendir de categoria”, ha dit en roda de premsa l’entrenador riberenc, Joan Sánchez.

L’eliminatòria tindrà un darrer capítol, diumenge que ve, en el duel de tornada. L’objectiu dels riberencs es treure el millor resultat possible per no patir en excés al camp del Moscardó. De fet, Joan Sánchez, considera que “tant aquí com allà hem de portar el partit on volem, serà complicat però Hem d’imposar el nostre joc. Hem de treure un bon resultat a casa per estar una mica més tranquils de cara al duel de tornada”.

Existeix una corrent d’opinió que li atorga a l’Hospi el paper de favorit. Un rol que no ha aconseguit traspassar la pressió al vestidor riberenc. “Aquesta etiqueta no em preocupa perquè som conscients que és una final. El Moscardó ha arribat fins aquí després d’eliminar al Leganés B i al Móstoles. Per tant, no som favorits. És una final i el vestidor ho té molt clar”.

El partit d’anada de la ronda final per pujar a 2a Federació començarà a dos quarts d’una del migdia i es podrà seguir en directe per Televisió de L’Hospitalet.