El CE L’Hospitalet no ha aconseguit sumar els tres punts en la visita del Reus FC Reddis a l’estadi. El conjunt de Joan Sánchez ha tingut trams de molt domini però no ha pogut superar l’excel·lentment ordenada defensa visitant.

Moments com el final del primer temps, l’inici del segon o els darrers minuts de partit. Han estat, segurament, els millors trams d’un Hospi que ha tingut voluntat però no clarividència en atac.

El Reus, per la seva banda, ha deixat una més que notable imatge a l’estadi. Molt ben ordenats i treballats, la defensa visitant ha desactivat una vegada darrere l’altra els atacs riberencs. I no només això, ja que a la contra han fet molt mal a un Hospi que avui ha sumat un punt gràcies, en bona part, a l’actuació d’Aliaga. El porter riberenc ha estat excel·lent en les diverses ocasions tarragonines.

Al final, empat a 0 amb dos equips que han demostrat que són dos conjunts que aspiren a estar a la part alta de la classificació. La derrota del Tona fa que el punt sumat no sigui tan dolent per a l’Hospi. Ara bé, ara cal fer-ho bo la setmana vinent en la visita dels riberencs a camp dels d’Osona.