El CE L’Hospitalet només mira cap endavant. Nou triomf de l’equip de Joan Sánchez, 4-0 contra el Badalona, i nova demostració que aquest conjunt té l’ascens entre cella i cella.

I això que els primers minuts no han estat gaire esperançadors, amb un Badalona que ha sortit millor que l’Hospi. Però una de les grans virtuts d’enguany dels riberencs és la facilitat per marcar i aquest fet, avui, ha tornat a ser clau. Equador de la primera meitat i una errada defensiva dels visitants fa que la pilota caigui als peus d’Albert López. L’extrem, en un gran estat de forma, no perdona i posa l’1-0.

A partir d’aquí, l’Hospi s’ha sentit molt més còmode i només un mal control d’Aliaga ha complicat la vida als riberencs. Passada enrere de Ton Alcover i el porter que no col·loca bé el peu, deixant passar la pilota i havent de salvar el gol sobre la línia amb la mà. El posterior llançament per la cessió il·legal tampoc ha acabat dins i l’Hospi, després de l’ensurt, podia respirar tranquil.

La segona meitat ha tornat a tenir un bon Badalona d’inici però, novament, l’efectivitat de l’Hospi ha fet mal als visitants. Centrada perfecta d’Adán Cabrera i rematada de cap d’Òscar Gómez, que segueix donant arguments per valorar el seu gran inici de temporada.

El 2-0 ha enfonsat el Badalona, que pràcticament ja no ha inquietat la porteria d’Aliaga. Albert López ha repetit i ha anotat el 3-0 mentre que ‘Canario’, que avui tornava a gaudir de minuts, anotava el quart de penal. Abans, Sehou picava la pilota en el pal després d’una gran jugada personal.

El 4-0 final deixa l’Hospi líder, amb nou punts de nou possibles i nou gols a favor. L’únic equip que també compta els sues partits per victòries és la UE Tona, tot i que amb pitjor balanç de gols. Els riberencs, una setmana més, entrenaran com a líders de la 3a RFEF.