El CE L’Hospitalet segueix amb bona dinàmica i aquest diumenge ha superat el FC Vilafranca per 3-1, en un partit controlat quasi al complet pels homes de Joan Sánchez.

Primera part de domini total de l’Hospi. L’aposta de Sehou i Lasso en punta augmentava la mobilitat de la davantera i el Vilafranca patia per controlar els atacs riberencs.

Així, al minut 18, arribava el primer de l’Hospi. Jugada entrebancada que acabava amb la pilota als peus de Lobato i el riberenc no perdonava. Pocs minuts més tard era el torn d’Albert López, que rematava a plaer una bona jugada col·lectiva dels de Joan Sánchez.

El 2-0 ha relaxat l’Hospi, que segurament ha pecat de confiança tot i que ha mantingut el domini. El marcador no s’ha mogut més durant la primera part però no per falta d’ocasions, ja que les aproximacions han estat la constant en els 45 minuts inicials.

La segona part ha mostrat un millor Vilafranca, obligat a estirar-se per tal de tenir opcions. Malgrat que el conjunt de Santi Triguero no ha tingut grandíssimes oportunitats, aquesta reacció sí que els ha servit per anotar el 2-1, obra de Genís Cargol. La diana ha precedit els millors minuts dels de l’Alt Penedès, que s’han aprofitat del nerviosisme hospitalenc per passar a dominar el partit.

Però, afortunadament per a l’Hospi, el 3-1 no ha trigat a arribar. Gol ‘fantasma’ d’Òscar Gómez, protestat pel Vilafranca, però que ha acabat pujant al marcador. Ha estat, segurament, la darrera acció destacable d’un partit que ha acabat amb un nou triomf de l’Hospi, el desè de la temporada i l’últim d’un 2023 que acaba amb els riberencs plenament dins la lluita per l’ascens.