Una setmana més, el CE L’Hospitalet ha demostrat que aquesta temporada no vol deixar res a l’atzar. Triomf sòlid a camp d’una de les revelacions d’aquest inici de curs, la UE Vilassar de Mar.

El 0-2 final reforça l’Hospi en primera posició, amb dades que conviden a l’optimisme. 13 punts de 15 possibles, 11 gols a favor i només un en contra. Estadístiques que, és cert, poden no significar res si després no s’assoleix l’anhelat ascens. Però millor començar així que no haver de patir per remuntar, com havia passat les darreres temporades.

Davant el Vilassar, l’Hospi es va avançar amb gol d’One quan s’arribava al tram final de la primera meitat. A la segona part es va donar continuïtat a l’anotació del central amb el 0-2, en el primer gol oficial amb l’Hospi de Sanku.

El CE L’Hospitalet es retrobarà amb l’Estadi municipal la setmana vinent, quan rebrà el Mollerussa. El partit no es jugarà en l’horari habitual dels riberencs. S’avança a dissabte a les 18h per tal de tenir un dia més de preparació per al duel de Copa Catalunya de dimecres 18 contra el FC Andorra.