El Centre d’Esports L’Hospitalet rebrà diumenge al migdia a la Rapitenca, últim classificat però que ve de sumar a les darreres tres jornades. Els riberencs son conscients que tot el que no sigui sumar els tres punts seria un pas enrere gegant. 

El d’aquest diumenge és el que sempre s’ha anomenat com a “partit trampa”. La Unió Esportiva Rapitenca visitarà l’Estadi municipal amb ganes de donar la sorpresa i sumar algun punt. Un duel on els riberencs hauran de sortir motivats i sense menystenir el rival.

Aquesta setmana tot el vestidor ha fet autocrítica, centrada en com es van perdre els punts a la darrera jornada al camp del Peralada. Un partit que l’Hospi guanyava per 0 a 1 i va acabar caient per 2 a 1 al darrer minut. La manca d’intensitat també s’ha analitzat. Segurament justificada pel fet que l’equip va saltar al camp del Peralada sabent que la majoria de rivals havien perdut punts hores abans.

Pel duel d’aquest diumenge contra la Rapitenca serà baixa “Canario”, que haurà de complir un partit de sanció per haver arribat a les 5 targetes grogues.