Comentava a roda de premsa Jordi Cortés, entrenador del Mollerussa, que aquesta victòria de l’Hospi era d’equip campió, perquè amb poca cosa havia estat capaç de sumar els tres punts. Parlar de campionats en la jornada sis segurament és contraproduent però sí que és cert que partits com aquests, temporades enrere, el CE L’Hospitalet no els treia.

I en canvi aquest any, de moment, tot sembla de cara i fins i tot en partits grisos, l’Hospi suma de tres en tres. La primera part ha tingut molt poca història, amb els dos equips tenint problemes per generar perill. Només al temps afegit Joel Lasso ha trencat aquesta dinàmica i ha marcat el seu primer gol de la temporada. El CE L’Hospitalet marxava al descans amb avantatge.

La segona meitat ha tingut un inici similar però a mesura que passaven els minuts la dinàmica del partit demanava un Mollerussa més ambiciós. I l’equip de Lleida ha acceptat el repte i ha mostrat uns minuts més que notables. Amb un únic punt negre, la punteria, que avui no ha acompanyat l’equip de Jordi Cortés.

I bona part de culpa la té un jugador que avui debutava amb l’Hospi, Carles Segura. El jove porter s’estrenava com a titular i no ha decebut: gran partit i alguna intervenció de mèrit, clau per entendre el triomf d’avui dels riberencs.

Els tres punts mantenen l’Hospi com a líder, amb 16 punts en les primeres sis jornades. El gran rival sembla, ara per ara, l’Olot, que avui ha guanyat a domicili al Castelldefels. I, precisament, el pròxim compromís de lliga serà a camp dels de la Garrotxa. Abans, però, els dos conjunts disputaran les seves respectives semifinals de la Copa Catalunya: l’Hospi a casa contra l’Andorra i l’Olot a camp de l’Europa.