L’Hospi portava dos partits a casa sense oferir la seva millor versió. La derrota contra el Prat i l’empat contra el Reus havien trencat una trajectòria immaculada com a local i que l’equip de Joan Sánchez volia recuperar el més aviat possible. I avui ha estat el dia.

Perquè l’Hospi ha jugat un partit molt complet des del principi fins al final, sense pràcticament patir a la porteria pròpia (gran feina avui de tota la línia defensiva) i amb el control de la pilota durant bona part del duel. És cert que potser a la primera part ha faltat una mica de velocitat, però el gran gol de Joel Lasso ha obert el camí de la victòria.

Ja a la segona part, el Girona “B” ha intentat generar més perill però l’Hospi ha mantingut el bon posicionament, aconseguint que el partit d’Aliaga fos, en general, molt plàcid. Joan Sánchez ha donat entrada a Sehou com a principal referència ofensiva i no ha defraudat. Gran cursa de l’extrem i millor definició per marcar el seu primer gol de la temporada.

Amb el 2-0 i menys de 20 minuts per jugar-se el duel ha baixat de pistonada. El Girona “B” ha volgut fer alguna cosa més però l’equip de Sergi Mora no aconseguia ocasions clares. Triomf de l’Hospi, que suma 26 punts i segueix lluitant pel gran objectiu de la temporada, el primer lloc i l’ascens directe.