El CE L’Hospitalet torna a funcionar. Bon partit, des del principi, davant el Mollerussa CFJ i victòria contundent dels riberencs per 2-5. És la segona victòria consecutiva de l’Hospi i el primer triomf a domicili des del 7 de gener.

Tres punts que es començaven a treballar des del principi. Una centrada d’Albert López acabava amb la pilota dins de la xarxa després de tocar en un defensa. La fortuna s’aliava amb l’Hospi per posar els riberencs per davant al minut 7.

El 0-1 va donar confiança a un Hospi que va tenir ocasions per augmentar distàncies. No va ser fins al 36 quan Sanku, que havia sortit des de la banqueta per lesió d’Óscar Gómez, anotava el 0-2.

El nou gol de l’Hospi obria molt el camí del conjunt de Joan Sánchez però el Mollerussa encara tenia coses a dir. Just abans del descans, Jordi Pedrós, anotava l’1-2 i reduïa distàncies. Afortunadament, només començar la segona part, l’Hospi tornava a marcar. Novament, l’autor era Sanku, que després d’una primera part de la temporada irregular per fi tenia un gran partit com a riberenc.

Minuts després, un altre jugador que necessitava veure porteria aconseguia el seu gol. Era el minut 70 quan Ander Montori marcava l’1-4, el primer del navarrès amb la samarreta de l’Hospi. Un gol celebrat per tots i que, ben segur, significarà una pujada de confiança per al davanter de l’Hospi.

El partit encara tenia més història per explicar. El Mollerussa tornava a marcar, obra de Joel, però l’Hospi no es quedava enrere. Penal sobre Sanku i Ton Alcover que no fallava des dels 11 metres.

Un 2-5 que serveix per a moltes coses. Per recuperar confiança fora de casa, per completar un bon partit durant els 90 minuts i perquè davanters com Sanku i Montori s’endollin. Més que tres punts.