Partit de vital importància el que jugarà el Centre d’Esports L’Hospitalet aquest diumenge, a casa, davant de la Montañesa. En cas de victòria, els riberencs podrien allunyar a un rival directe en la lluita per entrar als playoff d’ascens. El partit es podrà seguir en directe per Televisió de L’H a partir de dos quarts d’una del migdia.

L’Hospi vol sumar els tres punts davant de la Montañesa per posar un peu als playoff d’ascens a manca de quatre jornades per acabar la lliga. L’equip sap de la importància d’aquest duel i per aquest motiu s’ha mentalitzat que diumenge serà una autèntica final.

L’entrenador Héctor Simón ha demanat als seus jugadors que tinguin presents dues consignes molt clares: “tenir la possessió de la pilota i tenir molta paciència”.

El fet de no deixar la pròpia porteria a zero en les darreres tres jornades no preocupa al cos tècnic. Considera que per contra l’equip ara marca més gols i ha equilibrat molt més el seu joc.

El partit davant de la Montañesa es podrà veure en directe per Televisió de L’Hospitalet, aquest diumenge, a dos quarts d’una del migdia.