El Centre d’Esports L’Hospitalet té per davant les últimes cinc jornades de lliga per assegurar la 2a posició. Una plaça que li permetria jugar com a local els partits de tornada de les dues primeres eliminatòries d’ascens a Segona Federació. El primer d’aquests partits serà diumenge, a casa, contra L’Escala. En cas de puntuar l’Hospi ja seria matemàticament equip de playoff d’ascens. Tot i així, des del club asseguren que el que realment importa és quedar en 2n lloc.

Diumenge visitarà l’Estadi Municipal l’Escala, el que per molts és l’equip revelació de la temporada. De fet, l’Hospi va haver de suar la cansalada per sumar els tres punts en el duel de la primera volta. Per diumenge, a més a més, seran baixa Sanku per sanció, i Joel Lasso i Rubi per lesió. Un contratemps que obligarà a tirar de fons d’armari.

El partit Hospi – L’Escala es podrà seguir pels mitjans de comunicació de L’Hospitalet a partir de dos quarts d’una del migdia. A partir de les 13h, un cop s’acabi la programació especial de Festes de Primavera a la TDT, l’enfrontament també es podrà veure per la televisió convencional.