Un duel amb un ascens en joc mai pot ser un partit descafeïnat. I així ho han demostrat CE L’Hospitalet i CDC Moscardó, en un enfrontament intens, lluitat, amb certa polèmica i igualat. L’1-1 final ho deixa tot obert per a la tornada.

Sortia millor el Moscardó, que des del minut 1 demostraven que volien anar pel partit. El gol de Nader, a més, premiava als madrilenys, que s’avançaven davant un CE L’Hospitalet que no s’acabava de trobar a si mateix.

Però el pas dels minuts ha beneficiat l’Hospi, que cada cop se sentia més còmode. El gol d’Ander Montori, al 34, confirmava la millora de l’equip de Joan Sánchez, que ha acabat la primera part en camp ofensiu buscant el segon.

El pas dels vestidors ha refrescat les cames dels madrilenys, que han tornat a intentar ser competitius. La intensitat, però, ha estat més des de la banqueta, amb contínues protestes del cos tècnic, que no pas sobre el camp, en el qual l’Hospi ha mantingut el domini.

Al final, malgrat que el conjunt riberenc s’ha apropat a la porteria de Guille, el segon gol no ha arribat. L’1-1 deixa l’eliminatòria totalment oberta i, fins i tot, amb un punt de favoritisme per al Moscardó. Els madrilenys podran comptar amb el suport del seu públic en una tornada que es jugarà el pròxim diumenge, a partir de les 12h, a l’estadi Román Valero.