Màxima motivació i màxim respecte cap al Badalona poques hores abans que arrenqui el partit de tornada de la segona ronda d’ascens a 2a Federació. L’Hospi parteix amb un empat, un resultat que li valdria en cas d’acabar els 90 minuts i la posterior pròrroga amb aquest marcador. I és que la millor classificació dels riberencs a la lliga li atorga aquest privilegi. L’equip, però no vol especular amb l’empat i sortirà a jugar amb mentalitat guanyadora.

A la roda de premsa prèvia, l’entrenador riberenc, Joan Sánchez, ha comentat que “mai hem sortit a buscar l’empat en cap partit d’aquesta temporada, i encara menys en una eliminatòria d’ascens. Nosaltres anirem per la victòria com sempre hem fet i com sempre farem”.

Sens dubte, el de diumenge serà el partit més important de la temporada. Una pressió que no afecta els jugadors, tot al contrari. “Cada partit l’hem afrontat com una final, i aquest de diumenge no serà una excepció. L’avantatge és que tenim jugadors experimentats com Aliaga, Lobato, Ton Alcover, Joel Lasso”, assegura Joan Sánchez.

Igual que fa dues setmanes s’espera una molt bona entrada a l’Estadi municipal, amb l’afició bolcada amb l’equip des del primer minut fins a l’últim. Joan Sánchez ha recordat que “l’afició ens ha ajudat moltíssim tota la temporada. Sempre sumant i donant una empenta quan l’hem necessitat”.

El partit entre l’Hospi i el Badalona es podrà veure en directe per Televisió de L’Hospitalet a partir de dos quarts d’una del migdia. L’equip que guanyi disputarà l’eliminatòria definitiva per pujar de categoria.