Ensopegada de l’Hospi davant l’AE Prat, bèstia negra del conjunt riberenc en aquesta lliga. L’equip de Joan Sánchez ha caigut 2-0 i es torna a complicar, i molt, arribar a la primera posició de la 3a RFEF.

Primera part igualada, amb un Hospi un pèl més conservador que de costum però generant molt perill amb atacs directes. De fet, malgrat que el domini territorial ha estat local, les millors ocasions dels primers 45 minuts han estat per a l’equip de Joan Sánchez que, això sí, no ha pogut estrenar el marcador.

En canvi, qui sí ho ha fet als primers minuts de la segona part ha estat el Prat. L’1-0 de Martín Lamelas ha fet mal a un Hospi que es veia per darrere del marcador i amb la necessitat de remuntar per no tornar a despenjar-se de l’Olot. I malgrat que el conjunt riberenc ho ha intentat, els locals s’han mostrat molt segurs durant tot el segon acte.

Ja a les acaballes, amb l’Hospi atacant a la desesperada, ha arribat el 2-0, obra d’Izan Moya. El jugador local s’ha aprofitat que Aliaga estava avançat per donar suport a l’atac riberenc i ha marcat quasi a plaer.

El 2-0 torna a deixar l’Hospi a set punts de l’Olot i, sobretot, deixa una sensació molt amarga a les files riberenques. Quan semblava que es podia optar realment a l’ascens directe, una nova ensopegada fa que la feina de fa una setmana quedi en res. Falten nou jornades, encara hi ha temps, però el marge d’error s’ha reduït notablement.