Segueix la mala dinàmica de l’Hospi. El conjunt riberenc ha caigut a casa contra el Castelldefels, en un partit dominat durant bona part del mateix però on ha tornat a fallar la punteria.

En canvi, el Castelldefels, a la primera que ha tingut ha marcat. En una jugada aïllada, l’ex de l’Hospi Kilian Villaverde anotava el 0-1, superant l’avui titular Carles Segura. Cop dur per a un Hospi que estava dominant, tot i que sense generar gaire perill.

El gol visitant ha esperonat l’Hospi que en els següents minuts ha intentat empatar i s’ha apropat a la porteria d’Antonell, de la mateixa forma que durant el primer tram de la segona meitat. El pas dels minuts ha fet que l’ansietat augmentés i la paciència en joc fos escassa. El CE L’Hospitalet volia empatar però li costava combinar i construir jugades clares d’atac.

Només durant els darrers minuts, amb pilotes penjades, el conjunt de Joan Sánchez ha tingut novament ocasions clares. De fet, ja en el descompte, han arribat tres de molt clares però cap ha acabat entrant. Un 0-1 que fa mal perquè, qui més qui menys, tothom confiava a sumar la victòria avui per pressionar l’Olot.

L’Hospi seguirà, una setmana més, amb 41 punts. El conjunt riberenc només ha sumat tres punts dels últims quinze possibles i el primer lloc s’escapa, qui sap si de forma quasi definitiva.