No acaba de funcionar el CE L’Hospitalet fora de casa, que aquest diumenge ha encaixat la tercera derrota consecutiva lluny de l’Estadi municipal. L’1-0 a camp del Badalona deixa els riberencs a sis punts del líder, l’Olot.

Un partit igualat des del principi, sense que cap equip fos capaç d’imposar el seu joc. El marcador, desafortunadament per a l’Hospi, sí que s’ha decantat al minut 40, quan De Marco ha aconseguit anotar l’1-0 favorable als locals. Gerra d’aigua freda per als riberencs, que novament s’han vist obligats a jugar a remolc.

Malgrat que l’inici de la segona part ha mostrat a un Hospi amb ganes de remuntar, el cert és que els pas dels minuts ha afluixat a l’equip riberenc. El conjunt de Joan Sánchez ho ha intentat fins al final però la falta d’efectivitat ha matat qualsevol opció d’empatar.

La victòria de l’Olot al matí fa que la derrota sigui encara més dolorosa. L’Hospi ja està a sis punts dels de la Garrotxa, que ara mateix semblen molt més fiables que els hospitalencs. No està tot perdut però si cal reaccionar. Si es vol ser primer no es poden permetre més ensopegades.