No aixeca cap el CE L’Hospitalet, que aquest diumenge ha tornat a perdre a domicili i ha patit la segona ensopegada consecutiva. L’equip de Joan Sánchez ha caigut 3-2 davant una intensa FE Grama.

S’ha de dir, però, que el partit ha quedat molt coll amunt al minut 15, quan una acció ofensiva de la Grama ha acabat amb penal i expulsió de Vitalie. Potser una mica rigorosa, però el cas és que l’equip de Santa Coloma no ha desaprofitat l’oportunitat per avançar-se amb gol de Traore.

Amb un home menys, l’Hospi ha intentat reaccionar i podria haver empatat, principalment amb una ocasió d’Óscar Gómez. Però el que ha arribat ha estat el 2-0, obra de Nil Pradas. Massa càstig per a un CE L’Hospitalet que ho intentava però que estava feble en defensa.

Pocs instants després, l’Hospi ha retallat distàncies gràcies a un penal provocat per Rubi i anotat per Canario, avui titular. Malgrat que el gol ha esperonat els riberencs, novament la Grama ha colpejat, aquest cop amb un ex Hospi, Roger Peris.

La segona part ha estat de domini riberencs, que tot i tenir un home menys no li ha perdut la cara al duel. Marc Vicente aconseguia posar el 3-2 de cap però l’Hospi es quedava sense bateries amb el pas dels minuts. Els darrers instants han estat d’esforç però sense cap. El 3-2 no s’ha mogut i el CE L’Hospitalet que certificava aquesta mini crisi de resultats.

L’Hospi seguirà una setmana més en segona posició i la setmana vinent tornarà, per fi, a jugar com a local. Oportunitat de redreçar el camí i tornar a sumar tres punts. Enfront tindrà un CP San Cristóbal que avui ha patit una golejada d’escàndol com a local, 0-6 davant el Castelldefels.