Tres punts importants per al CE L’Hospitalet, que suma la segona victòria consecutiva i el segon duel seguit sense encaixar. El 0-2 a Vilafranca és la millor notícia d’un partit que només té un punt negatiu, la lesió al genoll d’One.

Un contratemps que ha tingut lloc durant els primers instants del partit. One, un dels titulars indiscutibles d’aquest Hospi, s’havia de retirar al minut 11 per un problema en el seu genoll.

El contratemps no ha afectat en excés a l’Hospi, que pocs moments després s’avançava en el marcador amb gol d’Óscar Gómez. Novena anotació de la temporada del davanter, que en aquesta ocasió s’avançava a la defensa del Vilafranca per rematar dins l’àrea petita.

Un altre dels jugadors en més forma del CE L’Hospitalet, Raúl Martínez, era l’encarregat de marcar el segon. Gran xut al pal llarg del migcampista, cada cop més important en l’esquema de Joan Sánchez. El 0-2 aclaria molt el partit per a un Hospi que estava còmode sobre el terreny de joc.

La segona part ha perdut en intensitat, sobretot en els darrers minuts de partit, quan la tensió del Vilafranca ha fet que es jugués poc. El marcador, 0-2, permet que l’Hospi sumi tres punts més per apropar-se a la segona posició. L’Olot, que avui ha empatat a Girona, ja és matemàticament campió.