El Centre d’Esports L’Hospitalet tancarà diumenge al camp de l’Olot una setmana carregada de partits importants. Després de l’eliminació de la Copa Catalunya, dimecres, davant de l’Andorra, ara toca enfrontar-se com a visitant a l’Olot, segon classificat a només dos punts de distància.

Dos dels favorits a guanyar la lliga i ascendir directament a 2a Federació, l’Olot i l’Hospi, s’enfrontaran en un duel que pot ser decisiu al final de la lliga. Els dos conjunts arribaran després d’haver disputat respectivament les semifinals de la Copa Catalunya entre setmana, i caldrà veure com els ha desgastat físicament.

L’entrenador del CE L’Hospitalet, Joan Sánchez, assegura que “tenim un duel complicat davant d’un dels candidats a pujar a 2a Federació. És un partit transcendental perquè hem d’anar al seu camp i amb un avantatge de només dos punts. No definitiu, però si molt important”.

El tècnic gironí també ha comentat a la roda de premsa prèvia que “a nivell mental arribaran amb un punt positiu per haver-se classificat per a la final de la Copa Catalunya, i això sempre ajuda. Per a nivell de càrrega física estarem igualats. Ells, igual que nosaltres, van treure dimecres un onze titular sense fer gaires rotacions”.

L’Olot ha guanyat fins ara els tres partits que ha jugat al seu camp. Es tracta d’un conjunt molt ordenat, amb molt caràcter, i amb el segell propi del seu entrenador Pedro Dólera. Sobre l’enfrontament , Sánchez ha dit que està “convençut que serà un duel molt tàctic, molt de tu a tu. Nosaltres sempre volem ser protagonistes, però haurem d’estar a l’expectativa de veure que van proposant a mesura que avança el partit. Buscarem fer al mal als seu punts febles i, al mateix temps, fer valer els nostres punts forts”.

Pel que fa a les baixes, l’Hospi només té el dubte del davanter Sanku, que encara es recupera d’unes molèsties físiques.